söndag, november 4

Halvtimme till matchstart

Jenna smsar från Olympico i Turin om att Zlatans förre detta fans sjunger att han är en zignerare och att han är son till en hora.

Det är så typiskt dessa "lojala" fans som verkligen håller på sina lag och spelarna. Det är så typiskt ståplats.

Vi sitter bänkade med thai som skatten H hämtat. Först sporten på 4:an.
Livet är gott.

Heja Inter.

6 kommentarer:

  1. david21:17

    En så länge är matchen välspelad och jag tror Inter petar in ett i andra. Jag hoppas Zlatan får göra det¨. Det är dåligt av Juvefanen att bua åt honom han har gett dom två guld.

    SvaraRadera
  2. david22:43

    Delad pott känns ok så här efter men vi slarvade bort 3. Har du hämtat dig efter förlusten?

    SvaraRadera
  3. Hoppas hon inte satt på Delle Alpi för matchen spelades på Olimpico.

    Väldigt tråkigt med rasism på läktaren, men de fansen är nog i vilket fall mycket lojalare mot sitt lag än till exempel Zlatan. Utan ståplats vore fotbollen mycket tråkigare. Det är inte precis barnfamiljerna som bidrar med "stämningen" som alla så gärna vill ha.

    SvaraRadera
  4. Andy11:18

    Malena jag skulle tro Jill menar ståplats på ett väldigt ironiskt sätt. Jag tror inte det är ordagrant, utan med det menar hon drägget.

    SvaraRadera
  5. Andy, jag kan inte svara för Jill, men jag fattar inte hur du tolkar henne då. Skulle hon alltså mena att sånt här oftast händer på sittplats? Jag vet inte heller varför man kallar människor för "drägget". Jag har stått med den mest fascistiska gruppen i Lazios kurva under Lazio-Livorno, det är vidrigt vad de håller på med men de är inga drägg utan ganska vanliga killar faktiskt. Att kalla folk för drägg verkar ganska likt vad de håller på med.

    SvaraRadera