onsdag, november 14

En händelserik morgon

Dagen började med utspilld välling. Rikard stackarn hade lämnat Märta ern sekund och mer ta det inte för nyfioken tjej att skruva av kork och förse soffa med härligt lager välling.
"Oj-oj Märta pillde lide änge, kladd-kladd"

Efter upptorkning, ny välling och frukost lämnade vi på dagis. Märta sprang direkt och hämtade en pulka som hon började dra runt på med små vänner i. Sen fick jag en snöpuss till avsked.

Rikard och jag hoppade sedan in i bilen för att åka och köpa vinterkängor till henne. Nere i Alvik vid stoppljuset blev vi sen lite ivriga. Eller rättare sagt en taxi trängde sig och fick stopp, när den sen körde hängde vi på i den omgången grönt som hade hunnit bli gult och nästintill rött. Eller ja, polisen som vi inte märkt var bakom oss hävdade bestämt att det var rött och frågade om vi var dumma i huvudet som körde vid rött precis framför dem. En väldigt befogad fråga fick vi hålla med om.

Det var bara att erkänna och be om ursäkt.

Efter att ha köt skor återvände vi hem och båda slängde sig in i telefonmöten. Nu ska R åka till jobbet och jag ska jobba lite innan joggingspåret väntar.

2 kommentarer:

  1. Men OJ då, fick han behålla körkortet då??

    Om han fick det så hade ni väldans tur...

    Tur du har kommit hem å landat nu då, låter som en stressig dag=)

    Kram//S

    SvaraRadera
  2. Usch, man måste vara försiktig i trafiken. Speciellt när man har så dyrbar last :-)

    SvaraRadera