söndag, september 14

Segern smakar lika gott idag.

Var bara det jag ville säga.
Tyvärr är jag halvskadad, men det tar vi en annan dag.

5 kommentarer:

  1. Anonymous18:33

    Stort grattis! / M

    SvaraRadera
  2. Ville bara säga att det inte var jag som bestämde att din favorit ;-) i HBK blev hämtad av mig fram till intervjumikrofonen igår på Malmö Stadion. Var där, ordentligt klädd (det var kyligt), och såg ett Malmö i ruiner. Tänk att du fanns bara tjugo minuters färd från mig. Borde kanske ha sett till att TV4 kom dit istället? :-)

    SvaraRadera
  3. M: Thank you.

    Peter: Haha, såg inte det. Men är såklart glad att HBK vann. Självklart borde TV4 varit på Sandbyvallen. Eller någon annan lite arena i Sverige. Var är den vanliga idrotten i rutan? Den sanna.

    SvaraRadera
  4. Alltså, jag vet inte hur representativ speedwaysporten är för det du kallar för den "sanna sporten", men jag åker till små orter som Målilla, blir bjuden på kaffe ur plastmugg, sitter på träbänkar, snackar strunt med helt vanliga och trevliga människor som inte alls är intresserade av att skrika könsord eller rasistiska tillmälen, inte bråkar eller kastar fyrverkeripjäser eller något sådant.

    Förarna är visserligen sponsrade upp till hårfästet (de tar alltid på sig sin sponsorkeps när jag hämtar dem), men de är inte rädda för att smutsa ner sig, inte för fina för att prata med mig och bangar inte för att hoppa in i bussen sedan och själv köra den till Polenfärjan... De är inte bittra heller! :-)

    När jag bodde i Lund hände det att jag såg Lunds BK. Men det var längesedan jag såg en match hemma med GIF till exempel. Sann idrott händer ibland när man kommer tidigt till arenor. Som t ex konståkarna med familjer som var på Malmö Isstadion timmarna före en MIF-match.

    SvaraRadera
  5. linda e11:10

    Förstår att du spelar fotboll fortfarande och roligt att ni vinner.

    SvaraRadera