måndag, september 1

För 28 år sedan


Då var jag en rund och söt liten ett-åring. Väldigt fin i sjömansklänning, tillsammans med mina bedårande storasystrar, lika marina de.
Jag älskar barndomsbilder på oss tre systrar. Vi är en så fin liten trio som tack vare våra föräldrar alltid haft det så bra. Vi fick vara med om så mycket och hade alltid varandra att ha roligt tillsammans med. Och så är det fortfarande, om än vi bor på olika håll så har vi alltid varandra. Jag bär mina systrar i mig.

3 kommentarer:

  1. Anonymous13:21

    GRATTIS BABY! TACK FÖR I LÖRDAGS! Mia

    SvaraRadera
  2. karro13:59

    Jag har alltid tyckt det är så fint med sdn ateljefoton. Det finns inga sdn på mig och min syster, annat än ngt som tagits av en kompis till mamma och pappa. Vi hade väldigt dåligt med pengar när jag växte upp och jag tror liksom inte att foton av sdn karaktär prioriterades. Tyvärr. Det hade varit roligt att ha ett riktigt "fint" foto.
    Vi har faktiskt inte kommit iväg med M och B till atelje ngn gång, annat än Stjärnstudio som kommer typ till ICA maxi. Där har vi tagit på dem båda som små och det är fina bilder som ser ateljeaktiga ut. Och så har vi ju dagisbilder, både enskilda och med dem på. Kanske får vi ta oss i kragen nu när bebisen kommer och gå iväg för att få dem alla på samma bild, nu kommer vi ju inte ha barn som går på samma dagis/skola längre så att det går att ta syskonbild.

    Fina är ni iaf du och J x 2. Ser ut som en lycklig liten syskonskara.

    SvaraRadera
  3. Kakan15:31

    Grattis tjejen, hoppas din dag blir lyckad! Kram!

    SvaraRadera