lördag, januari 5

Sämsta reklamen

Kan inte sova och har efter två timmars försökande tänt ljuset och slagit på tv:n. Inget tröttar ut en som lite dålig tv tänkte jag. Problemet var att dey alldeles strax är Law and order: Trial by jury. Har inte sett programmet så många gånger men då jag gjort det så har jag jillat det skarpt.

Sämsta reklamen just nu måste vara den med snyggingen Heidi Klum och hennes man Seal. Den är för ett tyskt bilmärke och man får följa paret när de i varsin jättebil är på väg hem. Hon kör så lungt och fint medan han tar en offroad vilket leder till slirande och hög fart. Sen möts de hemma på den gigantiska uppfarten till vad man kan ana är ett riktigt mansion.

Först och främst är det B att han kör vilt och farligt medan hon kör så fint i sin lilla klänning. Sen är det B att de kommer samtidigt och pussas så fint. Allra mest B är det att han som är svart kör en vit bil medan hon som är vit kör en svart bil. Åh, vad vi ska se symboliken i detta...

För övrigt är det också strunt att köra stora bilar helt i onödan. Stadsjeep är fånigt eftersom det är farligt för miljön.

1 kommentar:

  1. Ha! Kunde inte sagt det bättre själv! Du är så bra! :)
    Stadsjeepar å andra sidan... inte.

    SvaraRadera