lördag, februari 21

Dumma, dumma, dumma folket

BWO bara till andra chansen.
Det som var den helt klart bästa låten.


Sen i andra chansen får de nu möta Lilli & Sussie,
medan den väldigt dåliga låten ikväll som också gick
till andra chansen får möta Caroline af Uglas.

Och sen undrar jag verkligen varför folket gillar flickor som Molly Sandén, tidigare år Shirley och Sonja med fler, som står i någon böljande klänning och sjunger smäktande med någon smörig låt. Urk, urk, urk.

5 kommentarer:

  1. Hur svenska folket kan tycka Molly är så himla bra (och tidigare Shirley och Sonja) övergår mitt förstånd också.

    Däremot så gillade jag den andra låten som gick till andra chansen mer än BWO, som brukar vara bra men alltid lyckas göra så tråkiga låtar i Melodifestivalen...
    EMD tänker jag inte kommentera.
    Jag ska forstätta grubbla på vad som är så bra med Molly... Förmodligen detsamma som när Sonja gnäller/stönar fram Du får aldrig, vad det nu är?

    SvaraRadera
  2. Anonymous22:40

    Vi som kan musik hör att Molly har en otrolig röst och det är svaret på att vi röstade på hon. Jag är inte förvånad att du inte kan förstå.
    Anna

    SvaraRadera
  3. Anonymous09:46

    Anna har nog ätit taggtråd. / M

    SvaraRadera
  4. Anonymous09:46

    Anna har nog ätit taggtråd. / M

    SvaraRadera
  5. karro09:55

    jag tycker oxå att Molly S har en fin röst, däremot tycker jag låten hon sjöng och sdn låtar överhuvudtaget är skitdåliga. jag tycker oxå att en så ung söt tjej borde få en mer ungdomligare låt än den där tantlåten.

    jag tycker BWOs låt var OK men inte mkt mer,de kan mkt mkt bättre. Däremot så tycker jag att de borde ha gått till final tillsammans med EMD, som var det enda bidraget som var solklart till final under bidragskvällen.

    SvaraRadera