måndag, december 3

Löjliga tips

Tidningarna frossade i EM-lottningen idag precis som Sportnytt och TV4 Sporten igår. Mycket intressant läsning men också en del skrattretande. Expressen väljer att låta fem så kallade experter tippa gruppspelsmatcherna. Inte bara 1, X, 2 vilket hade varit illa nog. Nej, här går man hela vägen och tippar slutresultat.

Sportbladet väljer i stället att sätta plus på lagen/ länderna utifrån lagdelar och tränare, det känns intressant och lite balanserat. Men att tippa slutresultat ett halvår innan blir patetiskt. Det är svårt nog att tippa slutresultat precis innan matchen då man trots allt faktiskt vet laguppställning och lite om spelarnas form. Men att göra det nu...

Magnus Hedman var en av experterna och redan igår var han i farten på 4:an och gjorde det samma då. Snälla ge er nu.

För i övrigt jillar jag hur Robert Laul testar hotellet Sverige ska bo på och med stor glimt i ögat bjuder på favorit i repris med sig själv hoppandes halvnaken i sängen.

1 kommentar:

  1. Pierre08:18

    Håller fullkomligt med dig! Glömmer sent i somras under VM då de med hjälp av animationer studerade hur spelare rörde sig då de sköt. Känns som att sporten ibland blir viktigare än vad den är.

    SvaraRadera