måndag, november 13

Galaklänning

En av mina finaste klänningar är på Fotbollsgalan just nu. Min syster Jennifer bär den och var så fin i den när hon provade häromdagen. Hoppas hon och klänningen har roligt. Henrik och jag ska äta bönsallad och kyckling framför sändningen av galan. Hoppas Linderoth får guldbollen.

12 kommentarer:

  1. Anonymous20:18

    Oj, så det är fotbollsgala ikväll. Då vet jag var jag har min man. Det är lite kul för min systerson som ska fylla sexton snart, spelar med i IFK göteborg, fick skriva kontrakt idag med dom i två år. Han ska tydligen vara helt suverän. Han spelar med 18-19 åringar, så om några år kanske han är med på fotbollsgalan, vem vet. Tråkigt för honom att han har en moster som är helt ointresserad av fotboll.
    Det smakade inte alls så bra med fläsklägg och rotmos som jag minns.
    Ha nu en bra kväll.

    SvaraRadera
  2. Anonymous21:37

    Vilken oschysst klänning och inte bjuda med dig ;P

    SvaraRadera
  3. Såg inte galan som vanligt, men tippade det mesta rätt. Fast jag hade Allbäck som favorit till Guldbollen, i brist på annat. Klubblagsfotboll till trots (och Barca, Arsenal och Inter är inga dåliga grejor) så är detta ingen fotbollssäsong man kommer att minnas i onödan.

    Om man inte är Elfsborgare förstås...

    SvaraRadera
  4. Erika22:21

    Så hon lånade den! Ja, om hon är lika fin som du i den lär hon ha haft en trevlig kväll. Men du får väl igen den till lilla julis?! Puss

    SvaraRadera
  5. Annalena: Spännande, då får man hålla utkik efter din systerson. Hoppas det går brA för honom.

    Elin: Jag gick för något år sedan och det var sådär. Så jag kan unna klänningen och syrran en kväll på tu man hand.Fast jag var aldrig middagsgäst som hon zså kanske blir hennes upplevelse bättre.

    Claes: Den såg vi inte komma... Ljungberg =/

    Peter: Ja, Allbäck trodde jag på efter Linderoth.
    Nej, året har varit ganska blekt. Lilla glädjeämnet Elfsborg. fast ärligt så var det väl mer så att jag hejade på dem i brist på annat, och så för Magnus skull.

    Erika: Tack för komplimang. Tror säkert hon fick trevligt då hon var så jättefin i den. Sen svänger den ju när man dansar och då kan det egentligen inte bli fel.

    SvaraRadera
  6. Håller med någon uppe som skrev att det var taskigt av klänningen att gå på fest utan dig ;-)

    SvaraRadera
  7. Förlåt min okunskap, men hon den blonda programledaren var ju verkligen inte snygg i sin klänning i allafall.
    Kanske fiiiiina Sofi Fahrman sätter betyg i AB imorron?!

    SvaraRadera
  8. All right: Rami fick pris - vår familjs favorit i landslaget!

    Samuel

    SvaraRadera
  9. Tittade 30 minuter på galen men orkade sedan inte mer. Lyckades pricka in Take Thats comeback. Ursäkta mig, men vad är det med alla dessa återupplivanden? Så - för en oinvigt som inte hunnit öppna tidningen. Var det några skrällar??

    SvaraRadera
  10. Jonte: Som sagt, den är förlåten

    Tennis: Jag håller med, det vra ett mycket konstigt klänningval. Såg ut som hon var en stork, på ett icke fint sätt. Fahramn sätter säkert betyg idag.

    Mörka hotet: Jag höll också en tumme för Rami. Verkar sympatisk.

    Emm: Jag tog kaffe under deras comeback, har heller inte förstått tjusningen med återförenade band som vilat i fred. Sen när de pratade med Almenäs (programledaren) så var det direkt pinsamt.

    Skrällen var väl dem som inte ens var nominerade. Marta, var var hon? Bästa av alla i allsvenskan och världens bästa. Sen borde Källström varit nominerad. Att lämna Zlatan utanför kandidatlistan är också mycket konstigt.

    SvaraRadera
  11. Hanele: Som sagt, inte så mycket att missa...

    SvaraRadera