fredag, oktober 7

Boots made for walking

Plötsligt stod de där i Saccos skyltfönster. Ett annat par stövlar. Högre skaft, högre klack och perfekt brun nyans. Allt som de andra bootsen inte hade. Dessutom hundra kronor billigare. Känns bättre. För medan 2495 upprundas uppåt till 2,5 vilket i sin tur avrundas till 3,0 är det enligt matematikens alla regler korrekt att avrunda 2395 neråt till 2,0. Stor prisskillnad med andra ord.

Måste prova på lunchen, har tagit med nylonstrumpor idag därför. De är så snygga. Kommer skrida fram i dem. Förstår känslan Rachel har i typ andra Vänner-avsnittet när hon i jakt på jobb köpt ett par boots "I don´t kneed a job, boots-boots".

Jillar: Bootsen...

Jillar inte: Att Mats Hård, vilket Robert Laul påpekar i sin blogg som jag råläser dessa dagar för minsta info om hur syster mår, borde slutat på topp. Han håller inte samma klass längre.

3 kommentarer:

  1. Anonymous09:57

    Sacco har jag aldrig hört talas om. Vart bor du? Vill veta då jag också letar efter bruna stövlar. Jag bor i Göteborg. /Fia

    SvaraRadera
  2. Sara12:36

    Håller med dessa är ändå snyggare. I Falkenberg finns Sacco Fia.

    SvaraRadera
  3. Sacco finns i Varberg också. Är en lokal kedja. Men se ovan för länktips till Ashitalia som skomärket heter. Lycka till med jakten.

    SvaraRadera