onsdag, oktober 5

Bara Zlatan

Känns som allt fokus inför Kroatienmatchen ligger på Zlatans vara eller inte. Stackars syster sändes från lyxigt hotel i Wien till Turin för rapportera minsta lilla om vår storstjärna. Förståeligt av arbetsgivare med tanke på systers unika källor. (På tal om Mats Hård och min önskan att det är en kvinna bakom, så pekades Jennifer ut av Resumé i somras som ansvarig bakom Konsten att förlora.´Men det var nog fel.)Åter till Zlatan. Jag tror trots allt att det inte är en katastrof om han inte kan vara med. Det är typsikt en sådan match där motståndarna kan psyka bort Zlatan. Minst en varning skulle han säkert dra på sig. Det viktiga är att få oavgjort, och då tror jag en hårt arbetande Allbäck eller Jonsson eller Rosenberg kan vara minst så bra. Sedan bör vi med eller utan super-Z vinna mot Island. Borta på den fina ön klarade vi ju oss bra utan Z som då hade ont i ryggen samtidigt som han visade sin härliga inställning till fria pressen och tryckfriheten. Det storhetsvansinnet är oroande. Men iofs så styr ju Zlatan i stort sett vad den ena stora tidningsdraken skriver om honom.

3 kommentarer:

  1. Anonymous10:14

    Young professionals can make a difference
    Last week, more than 400 young professionals gathered for Bold Fusion 2005, the second annual young professionals summit produced by YPCincy.com, the regional network of young professional organizations.
    Find out how you can buy and sell anything, like things related to music on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like music!

    SvaraRadera
  2. Anonymous10:59

    Vad har du emot Zlatan? Han är bäst ju. Men alla ni journalister har inte fattat det.

    SvaraRadera
  3. Zlatan är bra, inte bäst. Jag tycker inte om att han vill bestämma vad som skrivs. Sedan tycker jag inte om när han gestikulerar mot medspelare och visar missnöje med dem. Han själv gör ju en hel del mindre bra saker.

    SvaraRadera