fredag, oktober 3

Låt feminismen vakna igen

Den här utmärkta krönikan skrev min före detta kollega Lotta Bergström igår.
Ledde till diskussion kring fikabordet. Och jag blir så ledsen. Jag kan inte sätta er in i allt men det var så illa att när jag avslutade med ett "om det svarta tänkt så här så hade de fortfarande åkt längts bak i bussen" så var det inte ens en drastisk kommentar.

Såg den här littografin idag. Vill ha på väggen på mitt kontor. Stor.

Vi får aldrig ge upp.

4 kommentarer:

  1. Anonymous14:11

    Är jag folk? / M

    SvaraRadera
  2. M: Jag tror det. ;)

    SvaraRadera
  3. Anonymous15:46

    Vad är det som är fel med att män är män och vi kvinnor kvinnor, jag tycker att det är tråkigt om vi alla vore samma, tänk på det. Jag läser din blogg så gått som dagligen och jag tycker om det mesta men ibland är du för seriös.

    SvaraRadera
  4. Katta: Att män är män och kvinnor kvinnor är ju inte något vi behöver sträva eller jobba för. Det handlar för mig om att vi är värda lika mycket och har samma rättigheter och samma möjligheter. Så ser tyvärr inte världen ut idag. Det är svårt för mig att här kortfattat förklara vad jag menar. Men fortsätt läsa så tror jag att du förstår.
    Jag försöker vara seriös i allt jag gör- oavset vad det handlar om. men tro mig, jag är en person som alltid har nära till skratt och som skämtar mycket. Det ena utesluter inte det andra.

    SvaraRadera