onsdag, maj 7

Sjuk och frisk igen

Igår måde jag lite dåligt på förmiddagen men tog en alvedon och höll igång, sen en alvedon direkt på lunchen. På tåget på väg hem mådde jag sämre igen. Sen gick jag direkt till Mommos lägenhet och fortsatte urstädningen tillsammans med mamma. Snabbt blev jag sämre och sämre. När pappa väl hämtade oss vid halv åtta släpade jag mig ut till bilen. Då Henrik spelade match (0-6 mot Galtabäck i DM... =( ) åkte jag med till parantesernas och blev omhändertagen. 38,5 i feber, kräktes flera gånger och ont i lederna. Sen vid tio åkte jag hem, vinkade åt min darling och la mig. Först låg jag och bara mådde dåligt men lyckades till slut somna och vid tre vaknade jag och mådde bättre. Tog en alvedon i förebyggande syfte och sov vidare. Nu på morgonen mådde jag så gott som helt bra.

Kände att jag ville till jobbet eftersom nu i natt åker jag till Tjeckien på jobbresa och vill ha en hel del klart innan dess. Dessutom ska jag få kortisonspruta idag för knät. Efter jobbet idag hoppas jag hinna måla klart staketet och plocka lite allmänt.

2 kommentarer:

  1. Karro09:40

    Om jag var dina arb kamrater skulle jag inte direkt tycka det var kul att du var på jobbet efter att ha spytt med tanke på inkubationstid osv..

    Sedan så är Alvedon inte bra om man har ont i magen, bara av det kan man ju spy.

    Sedan tycker jag du ska höra dig för innan kortisonsprutan så att det inte blir ngt konstigt om du har ngt virus i kroppen

    Hej och hå från moraltant K

    SvaraRadera
  2. Förstår din reaktion, fast jag spydde av febern. Gör alltid det när jag får hög feber. Min kropp reagerar så.
    Sen är det Ipren jag äter, jag är bara kvar i gamla dagar då det typ bara fanns alvedon. Därför kallar jag fortfarande all slag tabletter för det.

    Det med sprutan ska jag kolla upp, hade inte tänkt på det. Tack!

    SvaraRadera