onsdag, november 16

Nu ska hela rasket rivas

H och jag har nu gjort vad vi kan i huset. Med start i lördags har vi rivt ut kakel, garderober, vägghyllor, dörrar, trösklar, karmar och liknande. På måndag kommer snickarna för att riva ut alla golv och väggar. Blir bara skalet kvar. Nu när det blev som det blev med fukt i bottenplattan så känns det roligt att vi får extra möjligheter att rita insidan i och med att allt görs om. Men visst, det blir slitigt och tar tid. Så alla i husköpartankar- tänk på att nästan alla hus från 70- och 80-talet har fukt i konstruktionen (bottenplatta eller torpargrund). Tänk på det och hur mycket jobb ni vill ha.

2 kommentarer:

  1. Då kanske jag ska vara glad med ett hus från 1944. För all del - vårt hus har källare och det har varit en del fuktproblem, men inte värre än att det var ordnat innan vi flyttade in. Låter jobbigt, Jill. Hoppas att ni pallar med allt jobb! Visa gärna lite före-efter bilder!

    SvaraRadera
  2. Borde nog ta några sådana bilder även om man nu intr kan tro att man glömmer.
    Detta skaju också avhjälpas innan inflytt. Bor kvar i min underbara lägenhet så länge. Imorgon kommer mäklaren för att ta sig an att sälja denna baby.

    SvaraRadera