måndag, april 21

Domarens lögn

När det gått en och en halv dag är man lite mer nyanserad och har nästan smällt att domaren dömde bort ett fint mål som borde fått bli mål. Man inser att alla gör misstag och att den här domaren för i övrigt brukar vara duktig.

Då läser man tidningen och hennes uttalande kring målet. En direkt lögn. Hon säger att hon sagt att hon skulle ta ut avstånd och att deras målvakt hört detta och därmed stod vid ena stolpen när jag slog frisparken. Det är en ren lögn. Ingen hade hört något om avstånd. Norvallas tjejer som stod i muren sa också att de var förvånade och inte hört något, vi alla såg hur målvakten hela tiden stod mitt i målet och desperat försökte rädda mitt skott. Efteråt kom även supportrar till Norvalla och frågade vad som hänt, sa att de varit helt oförstående till att hon dömt bort frisparken. Flera Norvallaspelare sa att domarens agerande var konstigt och de tyckte synd om oss, även om de såklart var glada för sina tre poäng.


Nåväl. Nu är det som det är. Norvalla var som vanligt trevliga att möta och det är ett duktigt lag från ett litet, litet ställe och jag hoppas det går bra för dem i år. Vi får ta nya tag på lördag i derbyt mot Falkenbergs FF. Det lär bli en tuff match på alla sätt.

1 kommentar:

  1. Anonymous11:32

    Tråkigt med misstaget och svagt med lögnen. / M

    SvaraRadera