tisdag, september 20

Bättre koll än linjedomaren

Var på seriefinalen igår. Hela laget uppe vilket var trevligt. Men linjedomaren fick en ganska så avgörande roll. Först dömer han bort Selakovics mål. Ytterst tveksamt av två anledningar. För det första som många påpekat så är det hårfint om Sela är offside och då lyder regeln att hellre fria än fälla. För det andra så tror jag linjedomaren vinkade offside på Håkan Mild, och han var inte det vilket många på plats dock trodde.
sedan i andra halvlek, satt själv i perfekt läge, hann linjedomaren inte mer. han missade en tre-fyra solklara Djurgården offsider. Sedan missar han vid 2-1 målet. Själv tänkte jag att Hysén inte skulle släppa bollen utan se att Nomvethe är offside. Men han släpper bollen och Nomvethe avslutar snyggt. Men varför, avrför vinkar inte linjedomaren? Jo, för han är två meter från linjen, helt fel. Offsiden var klar, visst inte stor men klar. Att vissa sändningar sedan visar ngt annat beror enbart på vinkel. Vi som satt rakt i linje kan offra våra huvuden på att det borde blåsts av.

Jillar: Tobias Hysén är grym- snabb som en vessla och kylig i avsluten. Landslaget nästa! En fröjd att se en svensk spelare så bra!
Jillar inte: Är fans dumma i huvudet. Satt väldigt nära Djurgårdsklacken i går. Mer än att heja på egna laget så skrek de banala hatsånger om Göteborg. I paus skämde de sedan ut sig när de skrek åt tjejerna i den fina orkestern att "visa pattarna". Hur dåligt som helst, speciellt med tanke på att flertalet tjejer var väldigt unga. Alla i DIF-klacken kanske inte såg det men annars kan man undra vad för peddogäng dem är.

1 kommentar:

  1. Sara10:08

    Tur du inte var på pressläktaren denna matchen... Så som du levde dig med.

    SvaraRadera