torsdag, april 2

På lördag spritter det i benen

Allsvenskan är tillbaka. Och alla vi fotbollsspelare känner hur det spritter i benen när vi ser tjugotvå spelare i premiärmatchen gå ut på det där gröna.

7 kommentarer:

  1. Det är dagen vi alla väntat på och i år ta Elfsborg hem guldet.

    SvaraRadera
  2. Anonymous16:34

    Härlig känsla i härligt väder! Hoppas nu HBK kan få ihop det i år. Kanske kan funka om dom sätter storebror Kujovic på läktarn. Tror du Vessige behöver en anfallare som är stel som en lyckstolpe och smidig som ett kylskåp? /EC

    SvaraRadera
  3. Anonymous19:54

    Äntligen! / M

    SvaraRadera
  4. Som VBK supporter skulle jag trots allt ta emot storebror Kuj.

    SvaraRadera
  5. Anonymous08:14

    Ja, du kan då inte gilla VBK så mycket. Kan det vara så att du vill ha upp Böljan på Vessiges bekostnad. /EC

    SvaraRadera
  6. Haha, nej då. Har aldrig gillat vår herrlag så värst. Förra året stod jag och hejade och skrek och jublade när Vessige gjorde mål mit Böljan, hemma på Böljans IP...
    Jag är en totalt partisk spelarfru.

    SvaraRadera
  7. Jag tror inte att någon av bröderna Kujovic går in i startelvan. Har sett HBK i två matcher i år och Janne testade Ajsel som defensiv mittfältare och det funkade inte alls.

    Tror också på Elfsborg, men bara av ett skäl: är lite vidskeplig att tippa mitt eget lag. Vi Blåvita kommer att ha ett bra år. Gardera med Kalmar, HIF och HBK. Där är de fem bästa lagen i Sverige. Därefter MFF och TFF. Stockholmare kommer inte att ha kul i år och därför kommer vi att läsa krigsrubriker om hur dålig allsvenskan är redan i maj månad.

    No offence, men så funkar det i kvällstidningsvärlden. Jag tror att Bajen åker ur. Imorgon jobbar jag i Borås och blir inte förvånad alls om Elfsborg vinner med 4,5-0!

    Underbart att det är igång! Borås lö, Göteborg sö, Halmstad fr, Göteborg lö, Göteborg må... osv. Jag har fulltecknat!

    SvaraRadera