fredag, september 14

Tankar inför helgen

Regnet öser ner och undertecknad känner sig trött och stressad. För tredje dagen i rad inte tid för lunch. Det vi skulle ha i väg har vi fortfarande inte fått iväg. Mer att översätta.

Potatisen gick åt pipan. Typ. Kanske kan den räddas och bli till chips. Goda ekologiska chips. Vilket dock inte alls ger lika bra betalt. Men då kanske det i alla fall går att nå ett plus minus noll resultat. Livet som bondfru är känslomässig och ekonomisk rysk roulette.

Trädgården går det bra med. Blir jättefint. På måndag beställer vi 378 kvadratmeter gräs. I helgen får vi hjälp av snälle Daniel.

Sen är det väl bara väntat att Usa enligt Aftonbladets hemsida, enda stället jag kan följa matchen, leder med 2-0. Så kul blev VM...

9 kommentarer:

  1. Daniel13:50

    Trevlig helg Jill! Hälsa Henke!

    SvaraRadera
  2. Tråkigt med potatisen, kul att trädgården blir fin. Måste se till att du får din lunch på jobbet. Hon får väl lära sig planera lite bättre. Hoppas er helg blir mysig! Puss

    SvaraRadera
  3. Synd med potatisen, och den som sköter er planering på jobbet tror jag att jag ska ta ett ordentligt snack med!
    Fotbollen talar vi tyst om...

    Om regnet öser ner har ni en perfekt kväll för fredagsmys! :)

    Stora kramen!

    SvaraRadera
  4. Du får inte slarva med lunchen...

    SvaraRadera
  5. Var det regnet som förstörde potisarna?

    Min farfar sa alltid om regn att "det är bra för potatisen och grannens torra hö".

    SvaraRadera
  6. Trist med potatisen! Det är knepigt att vara bonde när vädret inte är med på noterna. Har släktingar på Gotland som är bönder och det är alltid något knas med vädret tycker jag.

    När det blir så där stressigt med lunchen försöker jag i alla fall att DRICKA lunch, tex soppa i kopp eller drick-Nutrilett. Det går i alla fall snabbt.
    Var rädd om dig!

    SvaraRadera
  7. Gräs är fint....

    Nästa år kan ni ha picknick på gräsmattan..
    Nice

    SvaraRadera
  8. Ursäkta, men jag måste få betona vilken otroligt duktig syster du har: hennes senaste artikel i Aftonbladets Sportbladet (om de svenska tjejerna i Fotbolls-VM) är klockren!


    DMH/Samuel

    SvaraRadera
  9. Anonymous11:32

    Svenska landslaget är pinsamt dåliga och kan inte ens göra mål på bra chanser. Spelar laget så förtjänar man åka hem. /M

    SvaraRadera