onsdag, juni 22

bra att vara stor

bra träning idag innnan till ip för matchen. aik vann med matchens enda godkända mål. falkenberg hade tre inne. första klar offside, andra tveksam offside-avvikning och tredje väldigt tveksam avvikning.
kommer sen hem och slår på text-tv. på en sida står det att aik inte straffas för bråket i göteborg vid gais-matchen. på en annan sida berättar man hur ett division V-lag från falkenberg ska böta tiotusen efter att en supporter bråkade och hotade domaren vid en match i maj. dessutom tilldöms andra laget seger med 3-0. så lika är vi stora och små inför reglerna.
förstår egentligen inte varför jag förvånas dock. lagrell och company visade ju genom elfsborg kontra mff att stor är bättre än liten.

när sen kom till matchen gled jag in på pressläktaren. men H fanns på extraläktare. tog mig dit och fick nöjet att stå nittio och höra på en full liten aik-klack alldeles vid min sida. Hs sällskap väger dock upp allt.

jillar: falkenbergs Marcus Persson (f.d. parallellklasskamrat) plockade ner Rubarth totalt. sistnämnde vågade inte söka boll när MP var i närheten. extra roligt hur de båda blev respektive lags bäste spelare. välförtjänt för ene, tröstpris för Mats?

jillar inte: hejarramsor där orden inte hörs för supporten sluddrande gapar...

1 kommentar:

  1. I don´t anderstand a word of your blog but I hope you enjoi to be a blogger.

    SvaraRadera