söndag, mars 13

Populär Manboy och Broder Tuck


Fine Johan och jag. En bild som också fått några år på nacken...

Igår slängde vi efter trevligt födelsedagsfirande på Åhs för svärmor, ihop ett litet schlagerkalas här. Maken och jag fick finbesök av Johan, min Broder Tuck. Trion enades om att Manboy med sin Popular trots allt var bäst och därför fann vi resultatet av Mello 2011 tillfredställande. Efter att Saade sjungit klart slog vi oss ner med ett party När och fjärran. När kunskapskvoten skulle utvärderas vid midnatt visade det sig att maken lyckats bäst.

Mitt i allt det här vanliha "helgfirandet" sitter vi såklart förstummade och tar del av det som hänt och det som händer i Japan. Bilder och ord som känns i själen.
Tankarna går till alla de som drabbats av jordbävningen och tsunamin, och så är det mycket oro över krisen på kärnkraftverket och den potentiella katastrof som kan ske.

5 kommentarer:

 1. Anonymous11:46

  Hemskt med Japan ja. Barnen höll på Erik Sade så vi nöjda med. Hans

  SvaraRadera
 2. Det som hänt i Japan är fruktansvärt och hemskt....

  Hahaha, jag tänkte också Manboy först! ;)

  SvaraRadera
 3. Det är hemskt och ändå så overkligt det som händer i Japan. Hur kan vi hade det så bra här och de sådan katastrof hos sig?! :(

  Låter som att ni hade en trevlig Melodifestivalkväll. Jag ska erkänna att jag hejade hellre på Danny ;)

  Ha en fin söndag.

  Kram S.

  SvaraRadera
 4. Anonymous19:41

  Är konstigt att vi satt och titta på en musiktävling och engagerade oss i det samtigt är det kaos i Japan men så är livet och världen. Jag tänker med mycket på dem som har det svårt. // Kramiz Marie

  SvaraRadera
 5. Fruktansvärt det som händer i Japan.
  Dags att vårda moder natur.

  jättefin bild på er.

  Jag gillar inte Saade:) finns så många såna låtar redan.

  kram

  SvaraRadera