fredag, mars 18

En sådan här tröja hade varit praktiskt


Men framför allt hade jag velat ha en tröja där det på
magen stod "Var god rör ej".
Jag förstår inte hur en del tar sig friheten. En gravid kvinna
är fortfarande en person med en berättigad egenzon/ sfär.
Vi är inga objekt alla kan klämma på.

11 kommentarer:

 1. Vill också ha :)
  Jag har faktiskt klarat mig bra ifrån att människor ska känna på magen, även om jag har sett att de mer än gärna skulle vilja sträcka fram en hand och "klappa" magen :)

  SvaraRadera
 2. folk borde verkligen lära sig veta hut ! Att ta en gravid kvinna på magen är helt ok, men hur är det med att ta snabbkokskassörskan på brösten eller servitrisen på rumpan ? Samma regler borde gälla - INTE ok !!

  SvaraRadera
 3. Inte haft samma tur som inlägget kanske tyder på. Sen finns det givetvis de som det känns naturligt när de tar om magen, typ ens bästa vänner. Men de här andra, framför allt tanter på jobbet som jobbar på helt andra förvaltningar och jag känner bara what the fuck.

  SvaraRadera
 4. Åh det där är helt sjuk! En gång klappade jag tillbaka på en helt okänd man som klappade på min mage. Då blev han förvånad kan jag säga!

  SvaraRadera
 5. Anonymous18:30

  Trevlig helg! Hans

  SvaraRadera
 6. Texten "Due in june" borde stå på magen, inte bröstet tycker jag :)

  SvaraRadera
 7. Jag tyckte inte heller om när folk gick och klappade mig på magen. Men jag gav igen hahah! När de minst anade det gick jag fram och klappade dem på magen. Då vart det en annan femma haha ;) Tack för kommentaren i min syblogg! Kramis

  SvaraRadera
 8. Jag fattar inte varför folk ska på och pilla på pregomagar, herregud man frågar väl först om man nu är så jäkla nyfiken?!

  SvaraRadera
 9. har inte varit med om själv att folk kommer fram och klappar på magen, men vad jag hört av andra verkar det vara vanligt, knäppt... :/

  sv: ja det är bara att acceptera att jag behöver ta det lugnare. skulle jobbat igår natt och kände mig dum för att jag sjukskrivit mig, men så hade jag grymt mycket sammandragningar hela dagen igår, och då fattade jag faktiskt att det inte hade funkat. lite trög, men… :)

  trevlig helg!

  SvaraRadera
 10. Förstår inte heller det där med att alla ska röra på magen!!!
  Fråga först!
  Kanske du ska trycka upp en? ;)

  SvaraRadera
 11. Gud vilken bra tröja! Jag har faktiskt inte så mycket problem med att folk rör men det beror på att vi inte träffar så mycket folk då jag måste sitta på baken hemma. Jo jag tycker mössan sitter bra men alla mössor måste rättas till mer eller mindre som inte har snören under hakan :)

  SvaraRadera