söndag, juli 20

En kväll för minnen


Ninni, lika söt nu som för tio år sedan. I januari 99 träffades vi på en pub, The Freesian and Firkin i Clapham, och blev vänner. Under våren hann vi sedan med mycket roligt, innan vi båda flyttade hem i maj.

Återförening. Ett tag efter London höll vi kontakten men sen ebbade det ut. För ett år sedan lite drygt hörde så Ninni av sig och nu blev det äntligen tillfälle att ses. Ninni kom ner till oss på Västkusten tillsammans medsin Per. Precis som Henrik och jag planerar dem bröllop. Överhuvudtaget visade det sig att vi gjort många saker i livet parallellt Ninni och jag. Lite lustigt. Vi hade en jättetrevlig kväll med grillat och goda viner som gästerna haft med sig. Dessutom fick vi den coola potatisblomma om ni ser nedan.


Våra killar.










Under kvällen hann vi avverka många minnen och skapa nya. Nu hoppas jag att det inte dröjer lika länge tills vi ses nästa gång.

1 kommentar:

  1. Ninni22:57

    Tusen tack än en gång för en härlig kväll! Ja, frukosten var inte dum den heller. ;-) Nu är vi hemma i Mantorp igen efter en skojig road trip. Ha det så gott! Hörs snart igen. Kramar.

    SvaraRadera