fredag, juli 27

Framsida och bakverk

På begäran kommer här bilder på "min" fotograf som några kommit att kalla honom. Nu kan ni i lug och ro bedöma hur snygg han är. Och som den generösa vän jag är så bjuder jag på både fram- och baksida. Om han är singel undrar ni? Ja, det är han.
(Nu vill jag ha många passningar på träning och match.)


Varde ljus

Solen är här. Underbart. Bara att njuta av varje minut i dess strålar. Om än jag ser dem inifrån...

torsdag, juli 26

Bolton vs. Dolche vita

Chippen klar för Bolton.

Måste kännas så där att byta det ljuva livet i Rom mot en härlig brittisk industristad. Framför allt måste det vara bittert för hans flickvän. Hon spelarfrun och Slitzmodellen som uppskattats så av italienarna. Vinet blev till te liksom.

Visst gör det ont när muskler dras ut

Framför allt när det handlar om magmuskler. Jag fick igår den eminenta iden på träningen att ställa mig i mål en stund. Vid en fantomräddning som höll åtminstone Ravelliklass så kände jag mitt i min utsträckning hur någo brast inne i mig. Eller ja, det kändes som att det brast. I själva verket är det väl bara en sträckning. Men ack vad det gör ont.

Dessutom är det ju helt osannolikt att jag skadar mig igen. Det har hållt på sen den 2 mars nu. Snälla sluta.

tisdag, juli 24

Gratulationer



Tack till alla som grattat till förlovningen. SMS, vykort, här på blogen och irl. Tack för att ni gläds med oss.



I fredags firades vi hos mamma och pappa, där även Jennifer med familj var. Skålades i äkta champagne som svåger Rikard fint bjöd på, sen drack vi rosa bubbel och grillade. Dessutom jättefint uppläggningsfat och skål i förlovningspresent. Min familj är så fin.

måndag, juli 23

Grej of the day

Vi skrattar framför fotbollskväll. Annars var jag arg framför kvällens fotbolll. Brommapojkarna hade verkligen behövt i alla fall en poäng mot Trelleborg. Mattias Asper bjöd dessutom på ett och ett halvt mål. Varför värvade de honom?!

Kom hem sent idag och hittade Henrik och svärfar murandes. De jobbar med fasaden på grunden till carportens grund. Blir nog bra. Har ägnat kvällen åt att städa. Dessutom en massa ren tvätt att sortera och stryka. Nu känns det äntligen som vi börjar komma i kapp efter resan.

Men lite kaos här hemma var resan mer än väl värd. Hoppas kunna bjuda på lite bilder inom en snar framtid. Dessutom har jag ju lovat historien om förlovningsringen...

Samlar kraft

Behöver sådan då jag under förmiddagen tänkte besöka stadens enda bokhandel. Vill plocka åt mig Anna Gavalda. På rekomendation av en mängd personer. Hur som. I stadens enda bokhandel är alla utom en av de som jobbar där väldigt otrevliga. Mot mig. Mot mamma är de trevliga. Jag får inga tack och inga varsågod, utan ett "så" när jag handlar. Jag får reda på att "lilla du, du får nog gå till ett antikvariat" när jag frågar om Exodus. Jag får ett "normalt sett tar vi inte kort på så små belopp" när jag lägger fram kortet för att betala tre böcker och ett fotoalbum, till en kostnad av drygt 300.

Men jag vill verkligen ha Anna Gavalda. Så jag samlar kraft.

torsdag, juli 19

Förlovningsskriket

Likt Ronjas vårskrik kom så igår förlovningsskriket. Det är klart det blir ett sådant när man spelar i ett damlag och alla bara väntat på en förlovning, sett annons och väntat på att få en chans att gratta. Så när jag seglade in i omklädningsrummet kom det. Och jag var inte sen att stämma in.

Undrar om Henrik får samma mottagande med skrik, kramar och ringfrågor idag på sin träning.

måndag, juli 2

Full koll

Igår hade jag inte full koll när vi minglade på premiär. Förutom Bert Karlsson kände jag typ inte igen någon. Men med fotografens hjälp gick det okej. Fast en stor blunder blev det.

Håkan och jag går där och minglar. Plötsligt säger Håkan:
- Där är Jnadmwdk
- Va?
- Jnadmwdk

Och så är vi framme vid personen. En man jag mycket väl känner igen men inte kan placera. Så jag frågar honom som alla andra.
- Du brukar se farsen varje år?
- Ja... det är jag som producerar den ju...

Jag försöker finna mig blixtsnabbt.
- Jag vet, jag ville bara kolla med dig...

Vad det nu skulle betyda...

Sen bytte jag ämne till vädret, som var mycket fint premiärväder.
Sen tog vi bild på producenten som påpekade för mig vad han hette.
Sen skrattade Håkan (fotografen) och jag.

söndag, juli 1

Internationella jag

Franskt lantbröd till frukost. Moussaka till lunch. Canneloni till middag.