måndag, januari 20

Dags att ta avsked

Jag tycker inte om att låta saker bara glida bort. Som denna blogg. Den förtjänar ett riktigt avsked. 

Länge var jag flitig här och bloggen en av Hallands största. Sen uppstod en flerårig situation på min dåvarande arbetsplats som gjorde det svårbloggat. Det som skedde ville jag inte skriva om. Inte för att jag inte hade tankar om det utan för att det var illa nog som det var och jag ville inte spä på det. Media och omgivningen hade såklart ögonen på oss och även om det var svårt så var det rätt att tiga utåt. 

Dock blev det svårt att blogga om mitt liv då en så stor del av det som mitt arbete är, var helt upp och ner. 

Nu har jag gått vidare till ett nytt jobb och som ett avslut valt att teckna ner allt som hände på det där stället. Jag lägger dessa sidor tillsammans med andra papper jag sparat från den tiden i låst fack och hoppas jag aldrig ska behöva plocka fram dem och använda dem. Men det finns där för att skydda mig. 

Jag har som sagt gått vidare till en ny bättre tjänst på en bättre arbetsplats och i en bättre kommun. Så ser jag tacksamt på det i alla fall. 

Privat har livet blommat ut i en Floyd. Ett underbart litet väsen, mitt människobarn, mitt allt. Kring föräldraskap finns tusen tankar och reflektioner. Livet, döden och det mitt emellan har också blivit mer påtagligt och den som får barn och inte får en liten livskris är inte riktigt klok har jag kommit fram till. För min del har i alla fall de riktigt stora frågorna väckts. Allt medan jag finner glädje och ro i alla de små sakerna i vardagen med min unge. Och för all del min man. Vår lilla familj, den viktigaste på jorden.


Som det känns nu vill jag starta en ny blogg. En blank sida här duger inte. Nej, en helt ny blogg att utforma och ge liv åt vill jag ha. Jag ska bara ta mig tid. Vi får se när det blir. Inbjudan kommer. 

Tack till er alla som läst här genom åren. Mitt hittills svåraste eldprov tog jag alltså inte med er på. Men jag tog mig igenom det och vad är väl en blogg i jämförelse med det? 

Ta hand om så hörs vi. Någonstans någon annanstans i bloggen ingenstans. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar