onsdag, februari 1

Amning

Kan konstatera att de som själva inte ammat eller slutat tidigt för att de inte tyckt om det har ett behov av att göra amningen till något konstigt. Jag känner att det är upp till var och en att amma eller inte. Men att göra det till något lite fult, djuriskt, onormalt. Nej, nej, nej.

3 kommentarer:

 1. Karro16:11

  Jag har aldrig hört att sådant snack ska vara ngt vedertaget, däremit har jag som icke ammande fått ta mkt skit från andra mammor m fl och blivit ifrågasatt för ngt jag aldrig kunnat rå över själv

  SvaraRadera
 2. Det lustiga eller rättare sagt olustiga är ju att det är en del som gör så mot de som inte kan eller vill amma. Varför måste man hålla på? Jag antar att många gör det lite halvt omedvetet som ett försvar för sig själva. ja, inte vet jag. Men har stött på detta en del och vänner med mig. Likaså vet jag att det du beskriver också finns.

  SvaraRadera
 3. Karro15:42

  Amning är verkligen väldigt naturligt, om inte barnet äde som klankar ner på de som ammr flera år gammalt. Men det är ingen självklarhet. Tror tyvärr att både de som klankar ner på ammandet eller i icke ammandet är personer m ett behov.av att känna sig bättre/ överlägsen en annan.

  SvaraRadera