tisdag, april 26

Sol och trängsel





Haft en underbar påskledighet i sköna solens glans.



Bara sett min fine make jobba lite för mycket.



Men så är det två gånger om året; vårbruk och skörd...




Idag var det mer än full fart på jobbet. Och så



lär det bli fram tills att jag lämnar över till min vikarie den 23 maj.



Han kommer verkligen till dukat bord sen och får typ smaka allt det



goda jag sått och skördat... Men, men. Huudsaken är att jag känner att



jag lämnar ifrån mig med flaggan i topp.




Annars är allt bra. Kräks lite då och då men det gör liksom inget.



Och så är det trångt förståss. Stackars liten därinne. Lite synd om mina revben



och organ också. Längtar.

måndag, april 25

Tacksam för mina flickor




Mosters älskade små flickor.


På bilden redo att på påskdagens eftermiddag ta emot gäster.


Finaste fina. Saknar dem så. Älskar dem mer än allt


avstånd i världen.

lördag, april 23

Glad Påsk





Påskledigt här. Underbart.



Hoppas ni alla har en bra påsk och har lika fint



väder som vi har här på västkusten.

tisdag, april 19

Jobb, jobb, jobb

Precis som igår kväll jobbar jag. Fast idag än lite senare.
Är filmkväll här på Rådhuset för ungdomarna.
De har valt en film som heter Grown Ups, det är en komedi
och jag tror att dagens ungdom just nu sitter där inne i salongen
och skrattar åt sådana som mig...

söndag, april 17

Målskyttarna jag pratade om



Henrik och lillebror Niklas.


För en tid sedan.


Övning ger färdighet.

Vi hade i alla fall tur med vädret

Pip och jag hänger själva dessa dagar. Anledningen till det stavas vårbruk. Idag var vi duktiga och var ute några timmar på förmiddagen och jobbade i landen. Sådde sallad, morötter, rädisor, gullök, rödlök och gräslök. Sen var vi lite trötta så då gick vi in och åt pasta carbonara. På det sov vi i en dryg timme. Nyvakna gick vi ut på promenad, kände mer för det än för löpning idag. Var skönt och härligt i solens glans och med fågelkvitter runt om. Hemma igen hade vi energi kvar och bestämde oss för att ta fram lövblåsen. Efter att ha kört i typ nästa fem minuter orkade jag inte mer. För tungt. Dessutom fick jag ångest över att det relativt höga ljudet gått in till liten i magen, men försökte trösta mig med att magen åtminstone bör ha fungerat som hörselproppar. Eller? Är enerverande att vara så pass begränsad som man är. Det är värt det tusen gånger om men likväl blir jag frustrerad. Och när man är van att träna och hålla igång så mår man inte bra av att det blir för lugnt. Nåväl, nu har jag gnällt av mig. Efter vårt nederlag där ute har vi gått in och pysslar lite här. TVn på i bakgrunden med Elfsborg- AIK. Nu blir det ett äpple och lite aktivt tittande. Jag hoppas Elfsborg ska hämta upp underläget från första halvlek.

All work no play

Bloggandet och allt annat privat har bliviti lidande den sista tiden på grund av väldigt mycket jobb. Efter en längre tid med mycket turbulens på jobbet så börjar allt bli riktigt bra och det känns jätteroligt att jobba igen. Det finns utrymme att visa framfötterna och jag försöker göra det samt avsluta på ett bra sätt så att min vikarie får en bra start. Har träffat substitutet för mig nu och han var trevlig, vilket såklart känns bra. Jag har ju byggt från noll och flera av projekten är ju som om inte bebisar i alla fall husdjur för mig. Allt jobb har gått ut över träningen vilket gjort att jag varit tröttare ett tag. Så med start idag kommer detta att prioriteras. Dagens upplägg är löprunda 6 km, så i landen, handla och köpa in litet drivhus. Och så lite vila på det. ikväll blir det nog dessutom en sväng till Vessigebro. Tjejerna har DM-match. I fredags hade maken seriepremiär och det blev vinst med 2-1. Maken och svågern gjorde varsitt mål så det var en familjeseger. ;)

måndag, april 11

För mycket Jakob

Skulle skrivit ett jättebra klokt inlägg om graviditet. Men så överdoserade jag Flygande Jakob. Just nu slåss babyn mot maten om plats i magen och det känns bokstavligen som jag ska sprängas. Tills detta tillstånd har passerat är det nog bäst jag rör på mig lite. Så det blir en liten promenad i det härliga vårvädret.

Käre Gud

Min bön för 2011 är ett fett bankkonto och en tunn kropp. Var snäll och blanda inte ihop dessa som du gjorde förra året... Amen.

lördag, april 9

Goda drycker och en lung lördag

Här hemma är det lugnt idag. Var på trevlig middag hos Jennie och Krille igår, lilltrollet Silas givetvis också hemma. Mia, Andy och killarna var också bjudna på denna eminenta tillställning med god mat, god dryck och fint sällskap. Vissa av oss är lite trötta idag... En fördel med att man får hålla sig till vatten är dagen efter. Har varit ute i trädgården en sväng och tänkte mig ut lite till. Strålande sol, bjuder västkusten på idag.

torsdag, april 7

Hälsningar från Falkenberg

Motivet är bryggan på Skrea strand vid Hotell Strandbaden i Falkenberg. Min stad. Vilken stad är er kära läsare? Är nyfiken här.

onsdag, april 6

Grön matta



I år är det ingen efterlängtad gräspremiär för mig.


Saknar fotbollen grymt mycket. Men i stället för den


gröna mattan så spanar jag på den här.


Med två fotbollstokiga föräldrar borde ju babyn ha den här mattan....


Kiss och bajs

Härvan med en så kallad tortyrkällare i ett ödehus har väl knappast undgått någon. Mannen bakom källaren är en välbekant falkenbergare som gjort sig känd för diverse genom åren. Det här var dock lite mer kinky än tidigare saker. En grej jag verkligen inte fattar det är det här med att gå igång på kiss och bajs. För mycket våld fattar jag inte heller även om det inte ska vara mjäkigt. Men kiss och bajs?

måndag, april 4

Fotboll och fars mat



Maken har träning och styrelsemöte ikväll,


så efter en lång jobbdag traskar jag gatan ner


till mor och far. Där bjuds pappas goda korv med


majs och så fotboll på TV. Visst är det härligt att allsvenskan är igång?!




söndag, april 3

Redo för vår

Helgen har varit lugn. Behövde det. Lördagen gick till att titta på fotboll, sova och ha goda vänner på middag. Söndagen gick till trädgårdsarbete och sova. Nu är vi redo för vår.