söndag, april 17

All work no play

Bloggandet och allt annat privat har bliviti lidande den sista tiden på grund av väldigt mycket jobb. Efter en längre tid med mycket turbulens på jobbet så börjar allt bli riktigt bra och det känns jätteroligt att jobba igen. Det finns utrymme att visa framfötterna och jag försöker göra det samt avsluta på ett bra sätt så att min vikarie får en bra start. Har träffat substitutet för mig nu och han var trevlig, vilket såklart känns bra. Jag har ju byggt från noll och flera av projekten är ju som om inte bebisar i alla fall husdjur för mig. Allt jobb har gått ut över träningen vilket gjort att jag varit tröttare ett tag. Så med start idag kommer detta att prioriteras. Dagens upplägg är löprunda 6 km, så i landen, handla och köpa in litet drivhus. Och så lite vila på det. ikväll blir det nog dessutom en sväng till Vessigebro. Tjejerna har DM-match. I fredags hade maken seriepremiär och det blev vinst med 2-1. Maken och svågern gjorde varsitt mål så det var en familjeseger. ;)

7 kommentarer:

 1. Löptränar du när du är gravid??.....

  SvaraRadera
 2. Coolt med ett drivhus, det vill jag med ha den dagen vi blir med hus!
  Du har fullt upp nu, när går du på mammaledighet?

  SvaraRadera
 3. Det är samma sak här - jobb och familjen får största delen av tiden, bloggen kommer lixom i sista hand just nu, precis som sig bör ;) Ha en härlig dag ! kram

  SvaraRadera
 4. Härligt med seger!

  SvaraRadera
 5. Smulan: Löptränar är nog fel ord. Jag joggar långsamt fram. Är helt ok och till och med bra enligt barnmorskor jag kollat med. Är man van att träna och gör det förståndigt så är det bara bra. Men just jogg blir det nog inte så länge till utan snart går jag nog helt över till promenader.

  Diana: Ja, jag gillar trädgårdspyssel och just ett drivhus blir årets nyhet som jag ska ta mig an. Jag går den 23 maj för att hinna ha semester lite. =)

  FrökenM: ja visst är det så det ska vara. Man saknar dock att läsa era när det blir helt stop ett tag. =)

  Jess: japp, i och med att de vann serien ifjol så väntar ett tufft år en division upp så det var skönt att börja med en seger.

  SvaraRadera
 6. Anonymous22:29

  Tror träning är positivt bara du inte tar i för mycke och lyssnar på kroppen. Kramiz Marie

  SvaraRadera
 7. Ja, det är i alla fall vad jag tror och jag har både läst på och pratat med barnmorskor om det också. Kram

  SvaraRadera